Nevalainen Marita Ki chi

Hieronta » Ayurveda kokovartalohieronta

Ayurvedinen kokovartalohieronta (abhyanga)

Ayurvedinen hieronta on luonnollinen tapa rentoutua, puhdistautua ja uudistaa sekä kehoa että mieltä. Hieronta tehdään oman doshan mukaisilla luomuyrttiöljyillä. Hieronnan tarkoituksena on poistaa tukoksia ja lisätä energian virtausta, stimoloida verenkiertoa ja lisätä solujen lämpöä. Solut ja elimet saavat enemmän happea, glukoosia, proteiineja ja muita elinvoimaa lisääviä elementtejä. Hierontaliikkeet ja -tekniikat noudattavat kehon toimintoja, ne avaavat niveliä ja auttavat niitä toimimaan joustavammin. Ayurvedinen hieronta lisää sekä fyysistä että psyykkistä hyvinvointia, se virkistää kehoa ja mieltä: lihaksia, hermostoa, elimiä, hengitystä, puhdistaa verta ja lisää kuonanpoistoa.

Hierontaliikkeet ovat suhteellisen nopeita lämmön ylläpitämiseksi.  Hieronta tehdään oman doshatyypin öljyillä tai niiden ja kipuöljyn sekoituksella. Hieronnan kesto 75 min, varataan aikaa 90 min mm. doshatyypityksen tekemiseen ensimmäisellä kerralla.

Hoidossa hierontaan koko keho päästä varpaisiin, kasvot, pää, vatsan alue kuin myös kaikki raajat, rinnan ja selän alue. Hieronta aloitetaan istuen pyyhkeeseen kiedottuna, jossa tehdään lyhyt alkuhieronta: kasvot, pää, kämmen, (jalkapohja) ja selkä. Tämän jälkeen siirrytää hoitopöydälle, jossa tehdään kokovartalohieronta.

Ayurvedinen kokovartalohieronta: 75 min 70,00e

Yhteystiedot

Nevalainen Marita Ki chi

Salpausselänkatu 31

45100 KOUVOLA

044 3568 246

kichi@kichi.fi

www.kichi.fi