Nevalainen Marita Ki chi

Hieronta » Koko Kehon intialainen Ki-energiahieronta

KOKO KEHON INTIALAINEN KI-ENERGIAHIERONTA

Koko kehon energisoiva hieronta on taivaallinen kokemus, Hienovaraiset aromaattiset tuoksut, rauhoittava musiikki ja hellästi keinuttavat hierontaliikkeet vaivuttavat asiakkaan syvään rentoutukseen. Parhaimmillaan ki-energiahieronta avaa asiakkaalle ovia suurempaan hyvänolon ja tasapainon kokemiseen. Se auttaa vapauttamaan fyysistä kireyttä ja jännitystä sekä pureutuu syvälle stressin ja sairauksien syihin. Ki-energiahieronta kokonaisvaltaisesti elvyttää kehon ja mielen sekä parantaa elämänhallintaa.

KI-energiahieronnassa käsitellään koko keho päästä varpaisiin saakka.Hoidossa hierotaan sivelytekniikoin jalat, selkä, kädet, rinnan ja vatsan alue sekä lopuksi ilman öljyä hierotaan kasvot ja pää. Hoidettu alue rauhoitetaan lopuksi marmapisteiden (=intialaiset energiapisteet /akupisteet) kevyellä kosketuksella ja chakrojen tasapainotuksella. Asiakas peitellään pyyhkein ja viltein, taustalla soi rentouttava ja rahoittava musiikki.

Hoidon vasta-aiheet:

  • Tuore arpikudos tai leikkaus
  • tarttuvat ihotaudit ( syyhy, sienitulehdukset) ja muut ihosairaudet esim. maitorupi ja psoriasis
  • Tuore laaja-alainen mustelma, iho rikot, auringon polttama iho ja haavat
  • Kuume ja tulehdukset iholla, nivelissä,lihaksissa, elimissä ja suolistossa
  • Verenkiertohäiriöt, laskimo ja valtimo tukokset, suonikohjut, jos kipeät ja pullistelevat
  • Gynekologiset vaivat: ei heti synnytyksen jälkeen. Raskauden ja kuukautisten aikana rajoituksin. Krooniset sairaudet: syöpä, kasvaimet, tyrä, reuman aktiivi vaihe, korkea ja matala verenpaine ja sydänviat, epilepsia ja ei migreenin aikana.

Mahtava lahjakorttihoito!

KI-energiahieronta 90 minuuttia 70e

Yhteystiedot

Nevalainen Marita Ki chi

Salpausselänkatu 31

45100 KOUVOLA

044 3568 246

kichi@kichi.fi

www.kichi.fi