Nevalainen Marita Ki chi

Hieronta » Yrttinyyttihieronta

Yrttinyyttihieronta tuo Kaukoidän tuoksut luoksesi

Yrteillä täytetyt nyytit ja kiehuvan kuuma öljy on yhdistelmä, joka saa kehon hehkumaan hyvää oloa. Yrttinyyttihieronta on vanha itämäisiin perinteisiin perustuva hieronta.

Yrttinyytit ovat kankaasta tehtyjä, pieniä palloja, joiden sisällä on hyvää tekeviä yrttejä. Yrteistä erittyy eteeristä öljyä, joka imeytyy käsiteltävään alueeseen. Nyyttien ja kiehuvan kuuman öljyn yhdistelmä rentouttaa lihakset ja pienet kiputilat tehokkaasti, jättäen asiakkaan energiseksi. 

Hierontatekniikan avulla nyytti vain hipaisee kuumimmillaan ihoa eikä pysähdy iholle lainkaan. Hieronnan edetessä nyytti kulkee nopeasti ihoa pitkin ja jäähtyneellä yrttinyytillä tehdään kokovartalohieronta. Yrttinyytti hieronnan kesto 60 minuuttia. Hieronnan jälkeen ei saa mennä saunaan ja eikä urheilusuorituksia noin vuorokauteen. Hieronnan jälkeen juotava  runsaasti vettä.

Voit valita viidestä yrttinyytistä aromaterapeuttisen tuoksusi: 
* Thai-yritti: puhdistaa ihoa, vahvistaa, virkistää, lievittää kutinaa ja kipua sekä reumasärkyä, edistää ruuansulatusta ja aineenvaihduntaa.

* Laventeli: hoidetaan mm. unettomuutta, korkeaa verenpainetta, migreeniä, PMS-oireita ja stressiä. Laventeliä pidetään myös lemmenyrttinä.

* Sitruunaruoho: Antiseptisiä ominaisuuksia. Hoidetaan aknea ja erilaisia ihottumia, liikahikoilua, stressiä ja lihaskipuja.

* Kookos: Hoidetaan mm. vilustumisen oireita ja sillä on antibakteerisia ja viruksia heikentäviä ominaisuuksia. Jättää iholle silkkisen tunnun.

* Appelsiini:Sisältää kurkumaa, tangeriniia,kamferia ja appelsiiniöljyä. Lievittää kipua ja kolotusta, edistää kehon lymfakiertoa ja rentouttaa lihaksia sekä lievittää stressiä.

Vasta-aiheet: Sydänongelmat, ihovauriot, haavat ja ihottumat, akuutit tulehdukset, hermostosairaudet, raskaus

Harkinnan mukaan voi hoitaa: psoriaasis, kilpirauhasongelmat ja diabetes

Yrittinyyttien miellyttävä lämpö ja yrittien lumoava tuoksu vievät sinut autuaalliseen rentoutuksen tilaan

Yrittinyyttihieronta 60 min 60 e

Yhteystiedot

Nevalainen Marita Ki chi

Salpausselänkatu 31

45100 KOUVOLA

044 3568 246

kichi@kichi.fi

www.kichi.fi