Bambuhieronta

Bambuhieronta on kokovartalohieronta, jossa Bambu-hierontaöljyllä ja eri pituisten bambukeppien avulla saavutetaan rentoutunut hyvän olon tunne. Hieronnalla on pitkäkestoinen ja merkittävä stressiä poistava vaikutus sekä se kohottaa mielialaa ja onnellisuutta. Bambuhieronta on myös tehokas ja  parantaa lihasten ja kudosten tasapainoa sekä ryhtiä. Erinomainen vaikutus lihasten rentouttamiseen. Bambukepeillä ja paineen avulla hieronta edistää lymfakiertoa ja aktivoi verenkiertoa. Auttaa näin myös selluliitin hoidossa. Bambu-öljy hoitaa ja ravitsee ihoa sekä palauttaa ihon kimmoisuuden. Hieronta on tarkoitettu  sekä kasvoille että vartalolle ja voidaan tehdä paikallisesti tietylle alueelle tai kokovartalolle. Bambuhieronta sopii sekä miehille että naisille ja erityisesti urheilijoille.

ESTEET:

-Tuntopuutokset

-Suonikohjut

-Hoitamaton korkea verenpaine

-Sydän ja verisuonitaudit

-Osteoporoosi

- Alentunut immuunitaso

-Myös muut hieronnan vasta-aiheet: tarttuva ihosairaus, tulehdus, kuume ja flunssa

Kokovartalohieronta kesto 90 minuuttia 

Bambuhieronta 60minuuttia 

Bambua voi käyttää myös klassisen hieronnan apuna, lisämaksu 5e

Draindrop

Sadepisarahieronta on uskomaton elämys, vieden sinut eteeristen öljyjen tuoksujen maailmaan. Raindrop on aromahierontaa, jossa sadepisaroiden tavoin tiputetaan eteerisiäöljyä selälle. Hoidossa käytetään n. 80 tippaa eteerisiä öljyjä. Raindrop-hoito tehdään terapeuttisen tason Young Living eteerisillä öljyillä, jotka hierotaan lempeillä sively- ja hierontateknikoilla jalkapohjiin, selkään ja selkärangalle. 

Hoidossa käytettävät öljyt ovat voimakkaasti antibakteerisia, ja ne vaikuttavat kehon eri kerroksissa monin eri tavoin. Öljyjen sively- ja hierontatekniikat ovat peräisin pohjoisamerikkalaisilta lakotaintiaaneilta ja aasialaisen akupunktuuriperinteen taitajilta. Raindrop hoidon tarkoituksena on tukea öljyillä kehon kaikkia elimiä, lihaksia, kudoksia ja luita syvillä solutasoilla. Hoito tukee immuunipuolustusjärjestelmää, korjaa sähkömangneettista tasapainoa ja auttaa kehoa puhdistumaan fyysisestä ja tunneperäisestä kuonasta sekä tukee ryhtiä. Eteeriset öljyt parantavat fyysistä, psyykkistä ja henkistä hyvinvointia ja auttavat kehoa palautumaan normaaliin tasapainoiseen tilaan. Hoito tehdään hoitopöydällä jalkapohjat, olkapäät ja selkä paljaana. Hoidon kesto 60 minuuttia.

60 min 65,00e

Yrttinyyttihieronta tuo Kaukoidän tuoksut luoksesi

Yrteillä täytetyt nyytit ja kiehuvan kuuma öljy on yhdistelmä, joka saa kehon hehkumaan hyvää oloa. Yrttinyyttihieronta on vanha itämäisiin perinteisiin perustuva hieronta.

Yrttinyytit ovat kankaasta tehtyjä, pieniä palloja, joiden sisällä on hyvää tekeviä yrttejä. Yrteistä erittyy eteeristä öljyä, joka imeytyy käsiteltävään alueeseen. Nyyttien ja kiehuvan kuuman öljyn yhdistelmä rentouttaa lihakset ja pienet kiputilat tehokkaasti, jättäen asiakkaan energiseksi. 

Hierontatekniikan avulla nyytti vain hipaisee kuumimmillaan ihoa eikä pysähdy iholle lainkaan. Hieronnan edetessä nyytti kulkee nopeasti ihoa pitkin ja jäähtyneellä yrttinyytillä tehdään kokovartalohieronta. Yrttinyytti hieronnan kesto 60 minuuttia. Hieronnan jälkeen ei saa mennä saunaan ja eikä urheilusuorituksia noin vuorokauteen. Hieronnan jälkeen juotava  runsaasti vettä.

Voit valita viidestä yrttinyytistä aromaterapeuttisen tuoksusi: 
* Thai-yritti: puhdistaa ihoa, vahvistaa, virkistää, lievittää kutinaa ja kipua sekä reumasärkyä, edistää ruuansulatusta ja aineenvaihduntaa.

* Laventeli: hoidetaan mm. unettomuutta, korkeaa verenpainetta, migreeniä, PMS-oireita ja stressiä. Laventeliä pidetään myös lemmenyrttinä.

* Sitruunaruoho: Antiseptisiä ominaisuuksia. Hoidetaan aknea ja erilaisia ihottumia, liikahikoilua, stressiä ja lihaskipuja.

* Kookos: Hoidetaan mm. vilustumisen oireita ja sillä on antibakteerisia ja viruksia heikentäviä ominaisuuksia. Jättää iholle silkkisen tunnun.

* Appelsiini:Sisältää kurkumaa, tangeriniia,kamferia ja appelsiiniöljyä. Lievittää kipua ja kolotusta, edistää kehon lymfakiertoa ja rentouttaa lihaksia sekä lievittää stressiä.

Vasta-aiheet: Sydänongelmat, ihovauriot, haavat ja ihottumat, akuutit tulehdukset, hermostosairaudet, raskaus

Harkinnan mukaan voi hoitaa: psoriaasis, kilpirauhasongelmat ja diabetes

Yrittinyyttien miellyttävä lämpö ja yrittien lumoava tuoksu vievät sinut autuaalliseen rentoutuksen tilaan

Yrittinyyttihieronta 60 min