Reiki on luonnollisen parantamisen menetelmä

Luontaista helpotusta sairauksiin. Reiki on täydentävä hoitomuoto, joka on tullut länsimaihin Japanista. Hoitaja välittää käsiensä välityksellä energiaa.

Reiki on japanilainen Mikao Usuin kehittämä hoitomuoto. Ki tarkoittaa kaikkialla läsnä olevaa universaalista elämänvoimaa -elinvoimaa( Chi kiinalaisittain). Yritykseni nimi tulee tästä: Ki chi elämän voima. Rei tarkoittaa henkeä, valoa, nöyryyttä, kiitollisuutta, viisautta ja rakkautta.

Reikihoito on hyvin lempeä hoitomuoto, joka sopii kaikille ja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin. Reiki on harmoonista ja tasapainottavaa energiaa. Reikihoito rentouttaa, vilkastuttaa verenkiertoa, vähentää stressiä, nopeuttaa vammojen ja kehon omaa paranemista sekä helpottaa kiputiloja. Reikillä voidaan hoitaa kaikkia sairauksia, sitä käytetään tukemaan esim. lääkehoitoa, leikkauksista ja vammoista paranemista. Vaikeissa sairauksissa Reiki auttaa kehoa sietämään paremmin lääketieteellisiä hoitoja ja niiden sivuvaikutuksia. Reiki täydentää yhtä hyvin sairauden hoitoa kuin toimii tehokkaana terveysongelmien ennaltaehkäisijänä. Kehossa on varastoituneena tietty määrä energiaa, joka vaihtelee sen mukaan, miten itse voimme. Energitasomme on matala, jos olemme väsyneitä, sairaita tai loppuun palaneita. Jos voimme hyvin olemme terveitä, vahvoja ja täynnä elämää. Auttaa myös poistamaan kehosta energiatukkeutumia. Näin ihmisen omat paranemisprosessit nopeutuvat, kivut ja säryt voivat helpottua ja omat voimat lisääntyvät. Reiki sopii fyysisiin ja psyykkisiin ongelmiin. Puhdistaa ja poistaa kielteisiä tunteita, tuo iloa ja uskoa omaan itseen ja helpottaa ylittämään vaikeita elämäntilanteita. Parantaa yöunta ja lisää elinvoimaa.. 

 Reikihoidossa käsitellään koko keho. Hoito tehdään vaatteiden päältä ( mieluiten mukavat ja väljät).  Reikihoidossa hoitaja toimii energiakanavana, niin ettei hän luovuta omaa energiaansa, vaan välittää sitä itsensä ulkopuolelta hoidettavalleen tai itsehoidossa itselleen. Kädet viipyvät aina yhdessä kohtaan. 3-5 minuuttia, tarvittaessa kauemminkin ja sitten siirrytään seuraavaa kohtaan, näin käydään läpi koko keho. Mahdolliset epämiellyttävät  tuntemukset hoidon aikana tai sen jälkeen ovat kehon luonnollisia reaktioita energiatukosten purkautumisen yhteydessä. Henkilö, jolla on sydämmentahdistin hoito tehdään rajoitetusti. Taustalla soi rentouttava ja rauhoittava musiikki. Hoidon kesto n. 60 minuuttia, tarvittaessa kauemminkin. Varaa aikaa hoidolle puolitoista tuntia. Teen hoidon jokaisen asiakkaan mukaan ja toiselle riittää tunti ja toinen tarvitsee enemmän. Paras hoitotulos saavutetaan neljän päivän peräkkäisellä hoidolla.

Reikihoito 60 min. 

Sarjahoidoissa joka viides kerta on ilmainen

Pidemmistä hoitojaksoista kysy tarjous.

Olen Reiki-Master ja reikihoitoja olen tehnyt 24 vuotta.

Energiahoito

Energiahoito on ympärillämme olevan maailmankaikkeuden elämänenergian kanavoimista. Energiahoidossa hoitaja välittää käsiensä välityksellä energiaa. Hoidon aikana hoidettava on vaatteet yllään makuuasennossa hoitopöydällä. Hoidossa käydään kevyellä kosketuksella läpi koko keho tai esim. vain etupuoli ( energia virtaa kehon läpi) tai molemmat puolet. Lopuksi kädet ovat ilmassa muutaman sentin päässä hoidettavan yläpuolella. Tasapainoitetaan chakroja ja poistetaan kehosta lukiutuneita tukoksia sekä energiahoito auttaa useimpiin vaivoihin. Lopuksi tasapainoitetaan energia. Kanavoin hoidoissa enkelien välityksellä energiaa.

Energiahoito sopii mm.

  • kun haluat rentoutua ja poistaa stressiä.
  • kun haluat elämääsi tasapainoa ja lisää elinvoimaa
  • parantaa unta ja auttaa uniongelmissa
  • erilaiset kipu- ja jännitystilat 
  • Sopii kaikenlaisiin vaivoihin ja sairauksiin.

Vasta-aiheet:

Henkilöllä, jolla on sydämmentahdistin hoito tehdään rajoitetusti.

Energiahoito 60 min. 

Sarjahoidossa 5. kerta ilmainen

Pitkät hoitojaksot sekä kaukoparannukset neuvotellaan hinta erikseen.