Metamorfinen hoito

 

Metamorfinen hoito on lempeä, syvärentouttava ja sisäisiä tunnelukkoja avaava hoitomuoto. Metamorfista hoitoa on kutsuttu myös nimellä sikiörefleksologiaksi, hoidon kehitti 1960-luvulla englantilainen naturopaatti Robert ST.John. Selkäranka on kehon tuki ja elämän varasto, se säilyttäää kaikki muistot myös syntymää edeltävältä ajalta. Selkärangan heijasteita koskettamalla mieli rentoutuu ja keho muuttuu elinvoimaisemmaksi. Metamorfisessa hoidossa autetaan tätä paranemisprosessia, koska ihminen on vuosien saatossa menettänyt intuitiivisen kykynsä parantaa itse itsensä. Metamorfinen hoito juontaa juurensa vyöhyketerapiasta, mutta on mennyt astetta pidemmälle  fyysiseltä alueelta psyykkiselle ja henkiselle.

 

Sisäiset tunnelukot vaikuttavat  elämäämme ja valintoihimme. Ne saattavat esimerkiksi estää meitä tekemästä oikeita valintoja elämässämme. Metamorfinen hoito auttaa hoidettavaa menemään syvemmälle sisimpään ja tunnistamaan lukkiutumia, prosessin kulku tapahtuu jokaisella hoidettavalla yksilöllisesti omaan tahtiin. Hoitaja toimii hoidossa katalysaattorinn asemassa ja asiakas hoitaa itse itsensä oman elämänvoimansa avulla, joka käsittelyssä voimistuu niin, että henkilö voi tehdä oikeat ratkaisut oikeaan aikaan elämänsä suhteen ja löytää tasapainon kautta stressittömän elämän.  Usein elämään voi tulla positiivisia muutoksia ja myös joitakin fyysisä vaivoja voi poistua hoitoprosessin myötä.

 

Hoidossa käsitellään kevyellä kosketuksella jaloissa, käsissä ja päässä olevia  selän heijasteita.  Hoito on erittäin syvärentouttava. Hoidettavalla on vaatteet päällä, mutta ilman sukkia.

 

Metamorfinen hoito sopii kaikille myös raskaana oleville ja lapsille.

 

Vasta-aiheet: skitsofrenia ja vakavat mielenterveysongelmat

 

          Hoidon kesto 60-75 minuuttia

          Hinta:60-75€

          lapset 30-40 min 

          vauvat 15-20 min